Voor bedrijven- gezonde werknemers

Human capital

Ongezonde werknemers lopen de kantjes ervan af

Jij wilt je bedrijf naar de next level brengen. Je realiseert je dat hoe gezonder en fitter jouw werknemers zijn, hoe meer jij uit je bedrijf haalt.

Want gezonde werknemers zijn minder vaak ziek, zijn vrolijker en kunnen zich beter concentreren.

Op dit moment is dat echter nog niet zo. Binnen je bedrijf zie je:

 • hoog ziekteverzuim
 • veel verloop van personeel
 • werknemers lopen de kantjes ervan af
 • slechte concentratie
 • lage motivatie
 • inefficientie

Door te investeren in de gezondheid van je personeel zal je omzet vergroten en behoud je je goede werknemers. 

“Als je gezond bent heb je 1000 wensen. Als je ziek bent heb je maar 1 wens”
Alleen het beste voor jouw bedrijf

Gezonde werknemers presteren beter

De meeste mensen hebben onvoldoende kennis over hoe ze goed voor hun lichaam zorgen.  Jouw werknemers zijn ook zo. Ze zijn met bepaalde voedingsgewoontes en leefstijl opgevoed en nemen dat mee in hun volwassen leeftijd. 

Naarmate de leeftijd vordert komen de lichamelijk klachten opzetten. Dit kan zijn rugpijn, vermoeidheid, minder goed omgaan met stress of slechte concentratie en geheugen.

En hier heb jij als werkgever last van. Je ziet een hoger ziekteverzuim en er wordt minder werk geleverd. Of je werknemers blijven wel komen, maar lopen de kantjes erbij af. 

Huisarts en medicijnen zijn geen duurzame oplossing want de oorzaak neem je niet weg. 

Door leefstijl en voeding aan te passen, werk je heel gericht aan de oorzaak en zie je je werknemers weer opbloeien. 

Duurzame oplossing

Werk aan het fundament van je bedrijf

Jij weet als geen ander dat jouw personeel het fundament is van je bedrijf. Als zij lekker in hun vel zitten dan ga meer resultaat halen uit je business. 

De investering in de gezondheid van je personeel betaalt zich dubbel en dwars terug en daarom zet je een expert in die de gezondheid van je personeel naar een hoger niveau weet te trekken. 

Als ik met jouw personeel aan de slag ga, dan coach ik ze stap voor stap naar een gezonde leefstijl d.m.v. voeding en beweging. Het resultaat is dat jouw werknemers gezonder en fitter zijn en dat merk je doordat ze: 

 • meer plezier hebben in hun werk
 • beter tegen stress kunnen
 • harder werken
 • genoeg energie hebben om af en toe over te werken
 • een fijne sfeer neerzetten
 • tevreden zijn en niet weg gaan

Leefstijlcoaching op de werkvloer

Ik werk op maat en sluit aan bij wat jouw personeel nodig heeft.  Door middel van een offertegesprek breng ik in kaart waar de meeste winst valt te behalen voor jouw bedrijf en jouw werknemers.

Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde werk ik voornamelijk vanuit de voeding. Optimaliseren van voeding is de basis om alle klachten aan te pakken.

Wat, wanneer en hoe wordt er gegeten. Dit heeft ontzettend veel invloed op de energie, concentratie en geheugen. 

 

 

Holistische aanpak

Daarnaast werk ik op leefstijlfactoren als stress, slaap en beweging.

Naast voeding zijn dit de 3 belangrijkse factoren die klachten veroorzaken. 

Ik coach je werknemers met kleine stapjes in een leefstijlverandering zodat dit duurzaam kan worden geintergreerd in hun eigen leven. 

Investeren in jouw personeel, de mogelijkheden:

Z

Individuele coaching

Door individuele coaching van jouw werknemers haal je het beste uit jouw personeel door ik heel gericht en op maat de klachten van jouw personeel aanpak. Deze coaching kan zowel op locatie als online plaats vinden.

Z

Bloedonderzoek

Gekozen kan worden om als onderdeel vand de individuele coaching een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Op deze manier breng ik in kaart hoe het gesteld is met vitamines en mineralen- status van jouw personeel en dit geeft sneller resultaat.

Z

Beweging en leefstijl

Als gecertificieerd Essentrics docent en yoga teacher kan ik individueel of in groepsverband jouw personeel weer in beweging brengen, dat direct invloed heeft op de klachten en energie. Dit kunnen zijn online workouts of een live workout. 

Z

Workshops

Wil je je team een gezondheidsboost geven? Dan is een workshop wat voor jou. Dit kan een eenmalige workshop zijn of een reeks workshops voor meer verdieping. In deze workshop wordt ingegaan op gezonde voeding en leefstijl en wat je zelf hierin kunt doen. Afgestemd op de behoeftes van je personeel. 

Z

Lezing

Er zijn heel veel wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd over het effect van voeding en leefstijl op je gezondheid. In een lezing ga ik uitgebreid in op de resultaten van deze onderzoeken en hoe je dit kunt gebruiken in je eigen leven.

Testimonials

Wat andere zeggen over mijn workshop

Zeer leerzaam en heeft me aan het denken gezet dat kleine veranderingen het verschil al kunnen maken. 
Milan

De interactie met de mensen aan wie je de presentatie geeft en de activiteit vooraf en tijdens de presentatie, vond ik heel erg goed!

Marije

Erg helder en goed om uit je gebruikelijke patroon gehaald te worden.
Niels

Deskundigheid en ervaring

Jarenlange ervaring bij bedrijven.

Opgeleid aan de Universiteit van Leiden heb ik jarenlang bij één van de grootste gemeentes van Nederland gewerkt van beleidsadviseur, teamleider tot projectleider. Ook heb ik als rayonmanager gewerkt binnen een groot commercieel bedrijf en weet dus als geen ander hoe het er bij overheid en bedrijven aan toe gaat.

Sinds een aantal jaar heb ik mijn passie gevonden en help nu mensen van hun klachten af en verbeter hun gezondheid door middel van voeding en leefstijlcoaching.

Hiervoor heb ik de intensieve studie van orthomoleculaire geneeskunde gevolgd en daarnaast nog verder gespecialiseerd als darmflora therapeut.

In mijn werk combineer ik mijn universitaire achtergrond met mijn passie voor gezonde voeding en het leven.

Je leeft maar één keer! Ik gun iedereen om het beste uit het leven te halen met blakende gezondheid en een goed humeur!

Begin vandaag nog

Zorg goed voor jezelf, je leven hangt ervan af.