Reviews

Mijn klanten

Anita heeft echt een wonder verricht! Normaal kon ik de hele dag aan eten denken, dat is nu geen issue en op  de momenten dat ik eet  maak ik er ook een feestje van. Mijn darmproblemen zijn weg en ik val langzaam af. Bizar tof

Dieuwertje, moeder van 4 kids

De persoonlijke en liefdevolle hulp van Anita heeft mijn leven veranderd. Ik heb twee jaar rondgelopen met buik en darmklachten in het ziekenhuis waar ze niets voor mij konden betekenen. Anita’s praktische tips en voedingssupplementen hebben mij geholpen mijn lichaam weer in balans te brengen.

Hannah, 24 jaar

Ik heb een enorm fijn contact met Roos. Heel duidelijk uitleg en inzicht gekregen in mijn inwendige tekorten enz. Ook goed uitgelegd wat alles is, betekend en met je lichaam en geest doet.
Nu een overzichtelijk plan van aanpak. En fijne ondersteuning tussendoor.
Maaike

De begeleiding van Anita ervaar ik als zeer deskundig en prettig. De uitvoerige informatie die je krijgt over het door haar gegeven advies is fijn. Ook haar eerlijkheid tov mijn verwachting weet ik te waarderen. Ze ‘verkoopt’ geen quick fix als die niet redelijk en haalbaar is.
Saskia

Enorme aanrader! Anita neemt de tijd voor je en komt met adviezen die echt een verbetering opleveren voor hoe je je voelt. Nog iedere dag blij dat ik naar haar toe ben gegaan! 

Myrna

Voor mijn specifieke probleem heeft Anita mij heel goed geholpen. Zij liet mij de nodige zaken inzien en heb ik naar kunnen handelen om mijn dat probleem aan te pakken en op te lossen. Daar ben ik Anita heel erg dankbaar voor!

Terry

Al bij de intake gaf Anita verschillende praktische adviezen die ik makkelijk en met resultaat kon toepassen thuis. Anita luistert goed, haar persoonlijke benadering werkt motiverend. Ook de resultaten van het EMB onderzoek werden persoonlijk en praktisch (en met heel veel kennis!) vertaald door haar, waardoor ik er nu nog steeds veel profijt van heb.
Ine

Ik ben naar Rosanne toe gegaan vanwege langdurige buikklachten. Door de bloedtest heb ik veel inzicht gekregen en weet ik waar mij lijf wel of niet tegen kan. En wat ik moest veranderen. Ik heb zeer goed advies gekregen, waardoor ik mij weer heel goed ben gaan voelen. Ik raad dit iedereen aan. Rosanne heeft mij fijn begeleid en echt naar mij als persoon gekeken. Ik voelde mij begrepen.

Naomi

Wat een fijne consulten heb ik gehad met Anita. Hele fijne en lieve vrouw, met ontzettend veel kennis. Je kunt haar tips gelijk heel eenvoudig inzetten. Zeker een aanrader als je meer wilt weten op het gebied van voeding en lifestyle en/of klachten hebt.

Zenzo Yoga