Op maat traject speciaal voor jou

Jij hebt iets anders nodig

Gezond voelen…

Je struggelt al jaren met je gezondheid en niemand lijkt je te kunnen helpen. Je voelt je vaak moe en je lichaam voelt pijnlijk aan of heel erg stram. Je wilt je graag weer fit voelen en helder in je hoofd.  

Ergens weet je wel dat jouw voeding en leefstijl invloed hebben op je gezondheid, maar je weet niet goed waar te beginnen. Ik snap dat, ik had jarenlang een ongezonde leefstijl totdat ik begreep hoe het lichaam werkte en wat het nodig heeft.

Naarmate je ouder wordt, is het goed voor je lichaam zorgen steeds belangrijker. Door middel van bloed-, speeksel- of ontlastingsonderzoek zie ik precies waar de oorzaak ligt van jouw klachten. Dit zijn testen die niet bij de huisarts worden gedaan. 

Op basis van testen werk ik heel gericht aan jouw gezondheid.

Ik heb al meer dan 200 mensen geholpen om van hun klachten af te komen. Door simpelweg kleine stappen te zetten in voeding en leefstijl. Hierdoor ervaar je een groot verschil in jouw energie, gezondheid en mentale vermogen. 

“Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden”
Dit ben ik niet

Ik wil weer terug naar mijn vroegere zelf

Je denkt nog vaak aan vroeger, toen je jong was en je je nog super fit en gezond voelde. Een hele dag op stap of een avondje uit, je had er genoeg energie voor.

Maar nu is het anders:

 • je voelt je lichaam bij elke beweging
 • je komt steeds meer kilo’s aan
 • je wordt ’s ochtends al moe wakker
 • je voelt je vaak somber
 • je moppert en snauwt tegen je kinderen en partner
 • je baalt dat geen energie hebt om te sporten
 • je slaapt slecht
 • en je schaamt je dat het je niet lukt om gezond te eten

Het lijkt wel alsof je in een vicieuze cirkel zit. Doordat je je moe en somber voelt, ga je nog meer slechte dingen eten waardoor je nog vermoeider wordt.

Vol energie van het leven genieten

Lekker in je vel zitten

Het kan! Je kunt van je (pijn)klachten afkomen, meer energie hebben, beter slapen en boven alles je blij in je hoofd voelen!

Want zeg nu eerlijk, het leven is toch om van te genieten? Je leeft maar 1 keer. Hoe geweldig zou het zijn als je ’s ochtends fit wakker wordt, zin hebt in de dag en vol energie zit. ’s Avonds plof je niet meer op de bank, maar ga je nog een extra blokje om of je gaat sporten. Je hebt zin maar ook energie om leuke dingen te doen met je kinderen of partner.  En je bent weer die vrolijke moeder, partner of vriendin die je vroeger was.

Dat is wat mijn coaching en aanpak met je doet. Hoe ik mijn cliënten heb zien veranderen alleen maar door ze te helpen om anders te gaan eten, is waanzinnig! Ze vallen af, zitten beter in hun vel en hebben geen klachten meer. Dat kan ook bij jou.

“Je hebt maar 1 lichaam en
1 leven, zorg er goed voor”

Een gezond lichaam

Als jouw lichaam de juiste voedingstoffen krijgt, is het zelfgenezend. Daar werk ik naar toe vanuit de orthomoleculaire geneeskunde.

De basis is altijd de juiste voeding. Vervolgens kijk ik of er extra voedingstoffen nodig zijn dmv suppletie. 

Na een uitgebreide intake stel ik samen met jou en precies op maat het juiste traject samen. Ook bespreken we of testen nodig zijn om de oorzaak te achterhalen van jouw klachten.

 

Ik coach je stap voor stap

Het gehele traject neem ik je bij de hand. Ik help je kleine stappen te zetten in aanpassingen in je leefstijl.

Zodat je lichaam weer kan doen wat het moet doen en jij je elke dag beter en beter gaat voelen. 

 

Een traject speciaal op maat voor jou:

Z

Uitgebreide intake

Intake van 1 uur waarbij ik de tijd neem om jouw gezondheid in kaart te brengen en jij alle tijd hebt om mij te vertellen waar je aan wilt werken. 

Z

Onderzoek

Op basis van de intake bekijk ik of er aanvullende onderzoeken nodig zijn om de oorzaak van je klachten in kaart te brengen. Dit kunnen de volgende onderzoeken zijn:

 • vitamine/mineralen check
 • hormoontest
 • stress/burnout test
 • zware metalen test
 • voedsel intolerantie test
Z

Consulten

Naar aanleiding van de intake bepalen we samen hoeveel consulten je nodig hebt of je bepaalt zelf na elk consult of je nog een volgend consult wilt. 

Z

Voeding- en suppletie advies

Tijdens het gehele traject geef ik je voeding- en suppletie advies om de balans in je darmen te herstellen. 

Z

Korting

10 % korting op alle overige supplementen.

 • Alle consulten kunnen zowel live bij mij op de praktijk op landgoed Duinlust in Overveen
 • Of online voor als je verder weg woont en dit graag vanuit huis wil doen.
 • Check bij je zorgverzekeraar of orthomoleculaire geneeskunde wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket.  Deze vergoeding gaat niet van je eigen risico af.
Testimonials

Wat klanten zeggen over mij

Anita heeft echt een wonder verricht! Normaal kon ik de hele dag aan eten denken, dat is nu geen issue en op  de momenten dat ik eet  maak ik er ook een feestje van. Mijn darmproblemen zijn weg en ik val langzaam af. Bizar tof

Dieuwertje, moeder van 4 kids

De persoonlijke en liefdevolle hulp van Anita heeft mijn leven veranderd. Ik heb twee jaar rondgelopen met buik en darmklachten in het ziekenhuis waar ze niets voor mij konden betekenen. Anita’s praktische tips en voedingssupplementen hebben mij geholpen mijn lichaam weer in balans te brengen.

Hannah, 24 jaar

Ik heb een enorm fijn contact met Roos. Heel duidelijk uitleg en inzicht gekregen in mijn inwendige tekorten enz. Ook goed uitgelegd wat alles is, betekend en met je lichaam en geest doet.
Nu een overzichtelijk plan van aanpak. En fijne ondersteuning tussendoor.
Maaike