EMB Traject

Herken je dit?

Van futloos en de hele dag door snaaien en snoepen naar een vrolijke slanke en energieke vrouw!

Je geniet van je leven, je hebt werk waar je blij van wordt en een mooi huis. Misschien zelfs kinderen. Toch voel je je niet lekker in je vel zitten. ’s Ochtends wordt je moe, stram en stijf wakker, wat in de loop van de ochtend gelukkig wel wegtrekt. Je hebt het gevoel de controle verloren te zijn over je eten want je snaait en snoept de hele dag door. Je voelt je schuldig en baalt enorm van jezelf dat je zoveel eet. Soms heb je een paar dagen dat je gezond eet met veel salades en rijstewafels om zo kilo’s kwijt te raken. Maar na een paar dagen krijg je ineens weer enorme vreetbuien, waar je hele zelfverzekerde gevoel weer ‘down de drain’ gaat. 

Je wilt gezonder eten, maar weet niet wat goed voor je is. De gezondheidstips vliegen namelijk om je oren en ze spreken elkaar ook nog eens tegen. Je twijfelt of je wel genoeg vitamines en mineralen binnen krijgt en je je misschien vanwege bepaalde tekorten de hele dag zo moe voelt.

Jij wilt gezonder leven, meer energie hebben en precies weten wat goed voor jouw lichaam. En op basis van een bloedanalyse precies weten welke vitamines en mineralen aangevuld moeten worden. 

Ik geef me op voor het EMB-traject waarbij je jouw bloedwaardes meet op energetisch niveau en een persoonlijk plan krijgt om weer die energieke vrouw te worden die gezonde keuzes maakt.

 

“Als je gezond bent heb je 1000 wensen. Als je ziek bent heb je maar 1 wens”
EMB-traject

Als ik me rot voel, dan verwen ik mezelf met chocolade of een taartje

Wil je je de rest van je leven laten troosten door eten? Om je vervolgens heel schuldig en rot te voelen na het eten van die hele rol koek. 

Geen punt, je eet de volgende dag gewoon wat minder en dan heb je die extra calorieën wel gecompenseerd. Helaas val je maar niet af, sterker nog, het lijkt wel alsof je alleen maar aankomt.  Je beseft waarschijnlijk niet dat je jezelf systematisch ondervoed. Koek, snoep en chocolade zitten (bijna) geen voedingsstoffen in. Als je dan de volgende dag ook nog eens te weinig eet, dan ben je jezelf aan het ondervoeden voor wat betreft de vitamines en mineralen. Het gevolg is dat je lichaam gaat schreeuwen om eten (lees vitaminen, mineralen) en dit uit zich in (vr)eetbuien. Het is een vicieuze cirkel waar je waarschijnlijk al heel erg lang in zit. 

Wil je zelf proberen om eruit te komen? Wil je de komende jaren aanblijven modderen met je eigen manier van eten? Dat systeem van ‘compenseren’ waarvan jij denkt dat het zo goed werkt, maar waardoor je eigenlijk alleen maar kilo’s bent aangekomen. Je voelt je steeds vermoeider, stijver en de je krijgt steeds meer pijntjes in je lichaam. Als je zo doorgaat weet je dat over een paar jaar last krijgt van je gewrichten, te hoog cholesterol hebt en steeds minder kan. 

Goed voor jezelf zorgen

Op basis van mijn bloedwaardes weet ik precies welke vitamines mijn lichaam nodig heeft

Hoe zou het zijn als je oprecht kan genieten van eten en je niet schuldig voelt. Je precies weet wat goed is voor je lichaam en goede voedzame gerechten kan maken waardoor je geen (vr)eetbuien meer hebt. Hoe fantastisch zou dat zijn! Een heerlijk vrij gevoel, waardoor je niet meer de hele dag bezig bent met eten, maar lekker met je vrienden op stap gaat, leuke dingen onderneemt met je kinderen of een goed boek leest op de bank zonder een zak m&m’s erbij te hebben liggen. Bij een  avondje netflixen geniet van 1 schaaltje chips en je geen behoefte meer hebt om de hele zak leeg te eten. Je staat ’s ochtends fitter op en hebt minder last van je lichaam. Je beseft dat wanneer jij goed voor jezelf zorgt, je veel meer kunt genieten van het leven.

“Love yourself enough to live a healthy lifestyle”

In het EMB traject krijg je:

Z

Uitgebreide intake

Een uitgebreide intake van 1 uur waarbij ik de tijd neem om jouw gezondheid in kaart te brengen en jij alle tijd hebt om mij te vertellen waar je aan wilt werken. 

Z

Energetische bloedtest

Tijdens de intake neem ik je bloed af (via een vingerprikje) voor de Energetische bloedtest (EMB).

Z

Consult

Een consult van 1 uur om de uitslag te bespreken EMB. In deze EMB worden de volgende metingen gedaan: vitamines, mineralen, hormonen, neurotransmitters, intoleranties, reguliere bloedwaardes (rode, witte bloedcellen), acupunctuur meridianen en nog veel meer. 

Z

Coachen

4 x een consult van een half uur om je stap voor stap te coachen in het aanpassen van je voeding- en leefstijl. Het is namelijk geen dieet, maar we werken aan het veranderen van je leefstijl zodat je dat je hele leven kunt volhouden.

Z

Afsluitende EMB bloedtest

Een afsluitende EMB bloedtest om te zien wat je resultaten zijn. 

Z

Recepten

Recepten: je ontvangt van mij een aantal gezonde recepten op basis van jouw eigen bloedwaardes. 

Z

Voeding- en suppletie advies

Tijdens het gehele traject geef ik je voeding- en suppletie advies passend bij jouw bloedwaardes. 

Z

Korting

10 % korting op alle overige supplementen.

Z

Contact

Tijdens het gehele traject mag je mij onbeperkt appen/ mailen en ik reageer altijd binnen 12 uur.

  • Alle consulten kunnen zowel live bij mij op de praktijk op landgoed Duinlust in Overveen
  • Of online voor als je verder weg woont en dit graag vanuit huis wil doen.
  • Check bij je zorgverzekeraar of orthomoleculaire geneeskunde wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Per consult kan je een vergoeding ontvangen van max € 40,-  en het gaat niet van je eigen risico af.
Testimonials

Mijn klanten over het EMB traject

Anita heeft echt een wonder verricht! Normaal kon ik de hele dag aan eten denken, dat is nu geen issue en op  de momenten dat ik eet  maak ik er ook een feestje van. Mijn darmproblemen zijn weg en ik val langzaam af. Bizar tof

Dieuwertje, moeder van 4 kids

De persoonlijke en liefdevolle hulp van Anita heeft mijn leven veranderd. Ik heb twee jaar rondgelopen met buik en darmklachten in het ziekenhuis waar ze niets voor mij konden betekenen. Anita’s praktische tips en voedingssupplementen hebben mij geholpen mijn lichaam weer in balans te brengen.

Hannah, 24 jaar

Ik heb een enorm fijn contact met Roos. Heel duidelijk uitleg en inzicht gekregen in mijn inwendige tekorten enz. Ook goed uitgelegd wat alles is, betekend en met je lichaam en geest doet.
Nu een overzichtelijk plan van aanpak. En fijne ondersteuning tussendoor.
Maaike

Expertise en deskundigheid

Bewezen resultaten

Samen met mijn team heb ik inmiddels al meer dan 200 mensen geholpen met hun voeding- en leefstijl. Na gemiddeld 4-6 maanden waarbij we ze in kleine stapjes meenemen in een gezonde leefstijl. Hierdoor werden ze weer die vrolijke en energieke vrouw/man die ze vroeger waren.

Gezond leven is voor hun geen opgave meer, maar willen ze zelf omdat ze voelen hoe veel meer energie dit hun geeft!

Wij zijn met 2 therapeuten, allebei opgeleid als orthomoleculair epigenetisch therapeut. Anita heeft zich gespecialiseerd in de darmen en darmfloratherapie. Rosanne is de expert op het gebied van hormonen. We werken nauw samen om het beste resultaat uit jouw traject/behandeling te halen!

Gezond(er) eten, geen lichamelijke (pijn)klachten, meer energie hebben en je blijer voelen is ook voor jou bereikbaar! Het is echt niet moeilijk. Als jij de motivatie meebrengt, dan doen wij de rest.

 

FAQ

Voor wie is dit traject het meest geschikt?

Dit traject is voor mensen die bereid zijn om te werken aan hun gezondheid. Die helemaal klaar zijn met al die vage klachten en de drive en motivatie hebben om  van hun klachten af te komen. Ze willen persoonlijke aandacht en echt op maat advies en niet zomaar wat doen in de hoop dat het werkt.

Voor wie is dit traject niet geschikt?

Je moet hier niet aan beginnen als je een quick fix wilt. Of als je wilt blijven eten wat je nu doet en geen verandering wilt aanbrengen in je eet- en leefstijl. Dit traject vraagt om inzet en motivatie van jou. Alleen kan ik het niet doen, we gaan het samen doen.

Wat is de investering?

De investering voor 6 maanden intensieve begeleiding om de oorzaak van je klachten aan te pakken is € 1140,-. Je kunt in termijnen betalen. En als je aanvullend verzekerd bent kan je tussen de €120- en € 360,- terugkrijgen, gaat niet van je eigen risico af.

Op welke locatie vindt het plaats?

Alle consulten kunnen zowel live als online plaats vinden. Als je kiest voor live dan ben je welkom in mijn praktijk op het prachtige landgoed Duinlust in Overveen aan de Duinlustweg 16. 

Als je niet in de buurt woont, is online net zo effectief! 

Ik twijfel of ik deze investering wil doen

Dat snap ik, het is best een bedrag. Maar het is wel een investering in jouw gezondheid, waar je je leven lang plezier van hebt. Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Als je je fit en gezond voelt, kan je de wereld aan. Je werkt gaat beter (meer focus en concentratie) waardoor je wellicht wel die promotie krijgt. Je hebt meer energie om uitjes te maken met je partner of kinderen. Je geniet meer van het leven zodat je gelukkiger voelt. Wanneer je niets doet aan jouw gezondheid, krijg je de rekening gepresenteerd als je straks met pensioen bent en zal je je ziek zwak en misselijk voelen, terwijl je juist dan van het leven wilt genieten. Je darmklachten verdwijnen niet uit zichzelf, dat heb je de afgelopen jaren wel gemerkt. Een langdurige disbalans in je darmen kan leiden tot reuma, artritis, eczeem, auto-immuunziektes, alzheimer en dementie. Investering in je gezondheid levert je altijd wat op! 

Ik twijfel of ik voldoende tijd heb

De tijd die je vrijmaakt voor jouw gezondheid krijg je in 10x zo veel terug. Hoe gezonder jij bent, hoe fitter, energieker en blijer je wordt. Dus het gaat je juist tijd opleveren omdat heel veel dingen in je leven moeitelozer gaan.

Eén van mijn favoriete quotes is:

“Als je nu geen tijd vrij maakt voor jouw gezondheid moet je later tijd maken voor jouw ziektes” .

Moet ik het hele traject volgen of kan ik ook alleen een test doen?

Losse testen doe ik niet meer. Ik heb namelijk gemerkt dat mijn clienten dan geen resultaat bereiken in wat ze willen omdat je niet in 1 keer je hele leven kunt omgooien. Daarom help ik alleen clienten die een blijvende verandering willen in hun voeding en leefstijl door stap voor stap verandering te brengen in hun leven. 

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?

Binnen een maand kan je je kosten voor de consulten terugkrijgen. De gemaakte kosten voor het bloedonderzoek krijg je niet terug omdat dat externe kosten zijn die ik ook moet inkopen. 

Begin vandaag

Eet jij om te leven, of leef jij om te eten?