Gezonde darmen traject

Herken je dit?

Winderigheid en opgeblazen buik

Je hebt al jaren last van je darmen wat zich uit in enorme winderigheid, opgeblazen buik. En vooral die winderigheid is zo gênant als je in gezelschap bent. Je baalt er ontzettend van! 

Maar ook onregelmatige ontlasting zoals heel erg plakkerig of juist harde keuteltjes komen geregeld voor bij jou. Misschien heb je zelfs wel buikpijn en buikkrampen! Je droomt van een leven zonder al deze ongemakken, maar wat je ook probeert die darmen blijven rommelen

De huisarts en de specialist kunnen niets vinden en dat maakt je moedeloos. Terwijl deze darmklachten een serieus signaal zijn van je lichaam dat er iets niet goed zit. Als je hiermee doorblijft lopen, zullen de klachten alleen nog maar erger worden en zal het effect hebben op de rest van je gezondheid: vermoeidheid, huidklachten, vaker ziek, hoofdpijn, gewrichtspijn, concentratie- en geheugenverlies maar ook zal je somberder worden. 

Ben jij er klaar mee en wil je heel graag van je darmklachten af?

Klik dan hier om je op te geven voor het Gezonde darmen traject

“Als je gezond bent heb je 1000 wensen. Als je ziek bent heb je maar 1 wens”
Gezonde darmen traject

Als jouw darmen geen b-vitamines aanmaken, blijf je moe

Door blijven lopen met darmklachten betekent dat je een zwakker immuunsysteem hebt hierdoor ben je vatbaarder voor ziektes en virussen en zal je heftiger reageren op een virus dan mensen met een sterk immuunsysteem. Denk bijvoorbeeld aan het Corona virus, de een werd er heel ziek van en de ander was na 3 dagen weer de oude.

Maar in je darmen worden ook vitamines aangemaakt, met name je B-vitamines die verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van energie. Als deze vitamines niet worden aangemaakt vanwege een disbalans in je darmen zal je je altijd moe blijven voelen. Hierdoor ben je niet effectief op je werk en zie je enorm op tegen de klusjes in huis.

En je darmen worden niet voor niets je 2e brein genoemd, ze zijn van mega invloed op je humeur. Wil je aan blijven modderen en je altijd door de dag heen moeten sleuren vanwege je depri gevoelens? Of heb je zin om weer je vrolijke zelf te worden zodat je weer kunt schaterlachen met vriendinnen en zin hebt om de dag te beginnen.

Ik weet genoeg!

Pak je klachten aan

Een goede gezondheid is onbetaalbaar

Je bent klaar om het roer om te gooien. Je wilt niet meer aanmodderen en maar blijven uitproberen wat wel en niet werkt om je darmen rustiger te krijgen.

Geef jij je geld uit aan een nieuwe telefoon en kleren of aan jouw gezondheid?

Ga je volgende maand weer nieuwe kleren kopen en uit eten? Of besef je dat je gezondheid het allerbelangrijkste is wat je hebt. En als je nu niet investeert in je gezondheid je het grootste deel van je leven depri, moe en uitgeblust voelt. Dat wil je niet meer.

Je wilt je darmklachten nu eens en voor altijd aanpakken. Je verlangt ernaar om als een wervelwind door je huis te gaan om alle klusjes te doen om daarna een heerlijke wandeling te kunnen maken. Zodat je ’s avonds met een tevreden gevoel heerlijk kan ontspannen met een goed boek op de bank.

Wat wordt er gemeten in een darmonderzoek?

Het is een ontlastingsonderzoek waar gekeken wordt naar:

 • pH-waarde
 • balans in goede en slechte darmbacteriën
 • hoe goed je eten verteert wordt
 • aanwezigheid van gisten/schimmels
 • ontstekingswaardes
 • wel/geen lekkende darm
 • gezondheid van je darmslijmvlies

Dit wordt niet door huisarts of specialist gedaan

Het ontlastingsonderzoek wordt door een zeer gespecialiseerd laboratorium gedaan in Duitsland die al jarenlang ervaring heeft. 

Het is een zeer compleet onderzoek waarbij alle bekende ontlastingswaardes mee worden genomen. Zodat je zeker weet dat je niets mist. 

Dit onderzoek wordt niet door huisarts of specialist gedaan en daarom helpt dit jou om van je klachten af te komen. 

In het Gezonde darmen traject krijg je:

Z

Uitgebreide intake

Intake van 1 uur waarbij ik de tijd neem om jouw gezondheid in kaart te brengen en jij alle tijd hebt om mij te vertellen waar je aan wilt werken. 

Z

Darmonderzoek t.w.v. € 359,-

In dit onderzoek zie je precies welke bacteriën je juist te veel van hebt of juist te weinig. Zo weet ik precies welke probiotica wel goed voor jou is en niet goed voor jou is. Daarnaast zie je ook hoe de vertering van jouw eten verloopt, maar ook de aan- of afwezigheid van schimmels en gisten komen hier uit naar voren. 

Z

Consult

Consult van 1 uur om de uitslag te bespreken van jouw darmonderzoek, waarbij ik je precies ga vertellen wat de oorzaak is van jouw klachten en hoe we eraan gaan werken om de klachten te verminderen door balans te brengen in je darmen. 

Z

Recepten

Je ontvangt van mij recepten die speciaal gericht zijn om de balans in jouw darmen te herstellen. Deze zijn persoonlijk en op maat. 

Z

2 x een consult

2 x een consult van 40 min om je stap voor stap te coachen in het aanpassen van je voeding- en leefstijl. Het is namelijk geen dieet, maar we werken aan het veranderen van je leefstijl zodat je dat je hele leven kunt volhouden. 

Z

Voeding- en suppletie advies

Tijdens het gehele traject geef ik je voeding- en suppletie advies om de balans in je darmen te herstellen. 

Z

Korting

10 % korting op supplementen.

Z

Contact

Tijdens het gehele traject mag je mij onbeperkt appen/ mailen en ik reageer altijd binnen 12 uur.

 • Alle consulten kunnen zowel live bij mij op de praktijk op landgoed Duinlust in Overveen
 • Of online voor als je verder weg woont en dit graag vanuit huis wil doen.
 • Dit traject duurt gemiddeld 3-4 maanden.
 • En check bij je zorgverzekeraar of orthomoleculaire geneeskunde wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket.  Deze vergoeding gaat niet van je eigen risico af.
Testimonials

Mijn klanten over het Gezonde darmen traject

Anita heeft echt een wonder verricht! Normaal kon ik de hele dag aan eten denken, dat is nu geen issue en op  de momenten dat ik eet  maak ik er ook een feestje van. Mijn darmproblemen zijn weg en ik val langzaam af. Bizar tof

Dieuwertje, moeder van 4 kids

De persoonlijke en liefdevolle hulp van Anita heeft mijn leven veranderd. Ik heb twee jaar rondgelopen met buik en darmklachten in het ziekenhuis waar ze niets voor mij konden betekenen. Anita’s praktische tips en voedingssupplementen hebben mij geholpen mijn lichaam weer in balans te brengen.

Hannah, 24 jaar

Ik heb een enorm fijn contact met Roos. Heel duidelijk uitleg en inzicht gekregen in mijn inwendige tekorten enz. Ook goed uitgelegd wat alles is, betekend en met je lichaam en geest doet.
Nu een overzichtelijk plan van aanpak. En fijne ondersteuning tussendoor.
Maaike

Ook voor jou

Ik ben eindelijk verlost van mijn winderigheid

Jarenlang had ik last van winderigheid en als ik naar de toilet ging was het 9 van de 10 keer plakpoep waarbij ik de halve toiletrol nodig had. Bovenal was ik niet blij, ik voelde me somber en kon me slecht concentreren.

Toen wist ik niet dat het somber zijn en slechte concentratie vanuit mijn darmen kwam. Maar na mijn orthomoleculaire studie en specialisatie tot darmtherapeut werd dit duidelijk en ben ik zelf aan de slag gegaan.

In mijn darmonderzoek kon ik precies zien wat de oorzaak was van mijn klachten. Heb mijn voeding verandert en precies op maat suppletie geslikt en ik ben nu al jarenlang helemaal klachten vrij!

Samen met mijn team heb ik al meer dan 200 mensen van hun klachten af geholpen. Zij kunnen weer hun oude vrolijke en energieke zelf zijn!

Dat kan jij ook!

FAQ

Voor wie is dit traject het meest geschikt?

Dit traject is voor mensen die bereid zijn om te werken aan hun gezondheid. Die helemaal klaar zijn met al die vage klachten en de drive en motivatie hebben om  van hun klachten af te komen. Ze willen persoonlijke aandacht en echt op maat advies en niet zomaar wat doen in de hoop dat het werkt.

Voor wie is dit traject niet geschikt?

Je moet hier niet aan beginnen als je een quick fix wilt. Of als je wilt blijven eten wat je nu doet en geen verandering wilt aanbrengen in je eet- en leefstijl. Dit traject vraagt om inzet en motivatie van jou. Alleen kan ik het niet doen, we gaan het samen doen.

Wat is de investering?

De investering voor 6 maanden intensieve begeleiding om de oorzaak van je klachten aan te pakken is 1288,-. Je kunt in termijnen betalen. En als je aanvullend verzekerd bent kan je tussen de €120- en € 360,- terugkrijgen, gaat niet van je eigen risico af.

Op welke locatie vindt het plaats?

Alle consulten kunnen zowel live als online plaats vinden. Als je kiest voor live dan ben je welkom in mijn praktijk op het prachtige landgoed Duinlust in Overveen aan de Duinlustweg 16. 

Als je niet in de buurt woont, is online net zo effectief! 

Ik twijfel of ik deze investering wil doen

Je darmklachten verdwijnen niet uit zichzelf, dat heb je de afgelopen jaren wel gemerkt. Een langdurige disbalans in je darmen kan leiden tot reuma, artritis, eczeem, auto-immuunziektes, alzheimer en dementie. Investering in je gezondheid levert je altijd wat op!

Ik twijfel of ik voldoende tijd heb

Bedenk eens hoeveel geld je kwijt bent aan fysio, medicijnen en eigen risico als je niets doet aan je darmklachten en deze steeds erger worden.  Ik garandeer je dat deze investering zich dubbel en dwars terug verdiend. En daarbij geloof ik dat een goede gezondheid onbetaalbaar is.

Moet ik het hele traject volgen of kan ik ook alleen een test doen?

Losse testen doe ik niet meer. Ik heb namelijk gemerkt dat mijn clienten dan geen resultaat bereiken in wat ze willen omdat je niet in 1 keer je hele leven kunt omgooien. Daarom help ik alleen clienten die een blijvende verandering willen in hun voeding en leefstijl door stap voor stap verandering te brengen in hun leven. 

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?

Binnen een maand kan je je kosten voor de consulten terugkrijgen. De gemaakte kosten voor het darmonderzoek krijg je niet terug omdat dat externe kosten zijn die ik ook moet inkopen. 

Begin vandaag

Eet jij om te leven, of leef jij om te eten?