‘Boost your health’- challenge:18-22 sept

Dé challenge die je leven verandert! 

Dit is jouw kans om nu eindelijk eens die gezonde leefstijl op te pakken. Het was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Vijf dagen lang krijg je van mij recepten, workouts en meditaties om jouw ongezonde leefstijl voorgoed vaarwel te zeggen.

Het eten wat je gaat eten, is super lekker én voedzaam waardoor je niet meer die snaai en snack neigingen hebt de hele dag door.

Tijdens deze 5 dagen begint jouw transformatie. Je gaat direct voelen en ervaren wat gezond eten en bewegen met jou doet. Als je dit eenmaal hebt ervaren wil je niet meer terug.

Ik heb in mijn leven alles al gehad van mezelf uithongeren naar enorme vreetbuien. Maar ook heb ik een periode gehad waarbij ik de hele dag door at! Van snoeptomaatjes, wortels tot zakken snoep en rollen koek.

Sinds een paar jaar eet ik wat mijn lichaam nodig heeft: voedzame stoffen en niet meer de hele dag door. En ik voel me energieker en blijer dan ooit tevoren. Ik voel letterlijk dat het eten wat ik eet mij een compleet ander mens heeft gemaakt.

Het voelt als mijn missie om dit waanzinnige gevoel te delen met anderen.

“Jij bent de enige die jouw lichaam kan voeden”
Ik kan dit niet

Gezonde leefstijl hou ik toch niet vol

“Het zal wel…. maar dit gaat niet werken voor mij. Ik heb namelijk al van alles geprobeerd en steeds weer verval ik in ongezonde gewoontes zoals snoepen tussendoor, koekjes eten en zakken chips.”

Dus leg je je er maar bij neer? Afvallen lukt niet en gezonder eten al helemaal niet.

Stop! Het kan wel. Praat jezelf niet iets aan.

Het is echt niet zo moeilijk als je weet hoe je het aan moet pakken.

Jouw lichaam heeft namelijk voedzaam eten nodig, zodat het niet hoeft te schreeuwen om alle ongezonde troep.

In mijn challenge heb ik alle aspecten verwerkt die eraan bijdragen dat jij het wel volhoudt.

Yess, dit is waar ik op gewacht heb

Nu lukt het wel!

Met mijn beproefde methode ga jij in 5 dagen een ware transformatie voelen.

  • Je voelt de rust komen in je lichaam en hoofd.
  • Je valt kilo’s af
  • De energie stroomt je lichaam in
  • Je slaapt beter
  • Je bent een vrolijker moeder/ partner of vriendin.

Kortom je zit lekker in je vel.

Succes gegarandeerd!

Ik heb al heel veel cliënten in mijn 1 op 1 trajecten geholpen met gezond eten en ik kan je vertellen… het lukt bij iedereen!

Het was nog nooit zo makkelijk om gezond te eten en je fantastisch te voelen.

Je weet niet wat je meemaakt, want dit werkt écht!

Bewezen effectief

Mijn ‘Boost Your Health’-challenge is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Het is grondig getest tijdens al mijn 1-op-1 trajecten, en de resultaten zijn verbluffend! Ik heb al heel veel clienten geholpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken, en nu is het jouw beurt.

Doe nu mee voor maar

€ 27,-

18- 22 September: ‘Boost your health’ challenge

Z

Compleet boodschappenlijstje voor 5 dagen

Je wordt compleet ontzorgt met een compleet boodschappenlijstje voor de hele week. Alles is gericht op 1 persoon, maar ben je met meer, vermenigvuldig de ingrediënten. 

Z

Recepten voor 5 dagen ontbijt, lunch en diner

Laat je verrassen door smakelijke en voedzame gerechten, speciaal samengesteld om jouw gezondheidsdoelen te ondersteunen. Geen zorgen meer over wat je moet eten, ik zorg voor makkelijk en lekkere recepten zodat jij kan focussen op jezelf en kunt genieten van het proces.

Z

Geen honger en (vr)eetbuien meer

De maaltijden zijn volwaardig, compleet en super lekker waardoor je geen honger hebt. Je leven is nog nooit zo makkelijk geweest en alles voelt zo goed aan. 

Z

Workout video's essentrics

Ontdek de kracht van deze effectieve workouts die je lichaam sterker en flexibeler maken. Je zult versteld staan van de positieve veranderingen die je al in slechts 5 dagen kunt ervaren. Dit zijn workouts geschikt voor elk niveau en zijn max 15 min. 

Z

Yin yoga meditaties

Geef je geest de rust en ontspanning die het verdient met onze zorgvuldig samengestelde yin yoga meditaties. Verbind met je innerlijke zelf en ervaar een diepe harmonie tussen lichaam en geest.

Z

Suppletie advies

Alles wat je wilt weten over goede suppletie en wat jouw lichaam nodig heeft.  Waarbij je 10% korting ontvangt op de aanschaf van alle supplementen.

Testimonials

Wat klanten zeggen over mij

Anita heeft echt een wonder verricht! Normaal kon ik de hele dag aan eten denken, dat is nu geen issue en op  de momenten dat ik eet  maak ik er ook een feestje van. Mijn darmproblemen zijn weg en ik val langzaam af. Bizar tof

Dieuwertje, moeder van 4 kids

De persoonlijke en liefdevolle hulp van Anita heeft mijn leven veranderd. Ik heb twee jaar rondgelopen met buik en darmklachten in het ziekenhuis waar ze niets voor mij konden betekenen. Anita’s praktische tips en voedingssupplementen hebben mij geholpen mijn lichaam weer in balans te brengen.

Hannah, 24 jaar

Ik heb een enorm fijn contact met Roos. Heel duidelijk uitleg en inzicht gekregen in mijn inwendige tekorten enz. Ook goed uitgelegd wat alles is, betekend en met je lichaam en geest doet.
Nu een overzichtelijk plan van aanpak. En fijne ondersteuning tussendoor.
Maaike